Alaskan Fishing Slot

Vi kan bara säga att vi äntligen har hittat en underbar video slot som har allt det vi kan önska oss när det kommer till fiske, natur och vinster. Det här är en gammal video slot från Microgaming och du kanske tycker att den är lite för gammal för dig att spela på men vi lovar att den kan ge dig en underbar harmoni mellan hjulen snurrat.

Har du alltid drömt att åka till Alaska? Det har i alla fall vi och vi hat än idag inte lyckats att åka dit. Vi har sätt många filmer som är inspelad i Alaska och skulle vi någonsin besöka USA är det hit som vi skulle åka. Du har kommer aldrig att kunna se något vackrare än Alaska och dess underbara natur som de har. Vi kommer att kunna se många härliga symboler som påminner oss om Alaska i denna video slot.

Hur du spelar på denna casino online slot

Alaskan Fishing Slot har 243 vinstlinjer och du kommer verkligen att kunna se att du kan vinna mycket pengar på denna slot när hjulen börjar snurra och vinsterna kommer att komma in på löpande band. Grafiken och ljudet är verkligen passande du kommer att bli harmoniskt och få inspiration när du snurra på dessa hjul.

Symbolerna på hjulen består and en falk, björn, kajak, fiskar, bete, fiskerulle, pokal och många andra det här är alla objekt som du kan tänkas hitta i Alaska. Vad skulle du packa i din väska? När vi spelade på denna slot önskade vi att vi kunde åka direkt till Alaska och fiska och njuta utav den vackra naturen. Vem vet kanske har du mer tur än oss och kan vinna massor med pengar som gör att du kan åka till Alaska och få ditt livs äventyr?

Vad kan du vinna på Alaskan Fishing slot?

Nu ska vi berätta lite mera vad som du kan vinna när du spelar på denna video slot och vi tror att ni kommer att bli riktigt imponerande. Vill du också vinna upp till 1 215 000 mynt? Kände på oss att det ville du. Då ska vi berätta vad du behöver få, du måste satsa den maximala insatsen och sedan få fem utav logga som då kommer att multiplicera den med 500. Det gäller att våga satsa i detta spel för att den ska kunna belöna dig väl.

Flugfiske bonusen är rolig att spela på och den aktiveras när du får den symbolen på hjul ett och hjul fem. Här kommer du att kunna få dig olika multiplikatorer som kommer att kunna användas på dina 15 free spinns. Det är när detta spel aktiveras som du kan vinna dig fina extra bonus vinster och vi gillar verkligen denna slot. Vi hoppas att du kommer att gilla den lika mycket som oss.

Läs mer om de andra slottarna som har ett fiske tema här nedan.

Menu