Reel’Em In

Vi ville hitta den perfekta video slotten för dig och vi tror att du verkligen kommer att gilla den. Vi hade enormt kul när vi spelade på denna. Vi hade det så roligt att vi spelade på autospel hela tiden. Du kan verkligen få en chans att vinna mycket pengar på denna video slot och du kan vinna stora summor med pengar även om du spelar på en lägre insats.

Temat på denna slot är givetvis fiske och det kan du även de på namnet som heter fånga in dem på svenska. Hjulen ligger självklart under vattnet och du kan se fiskarna simma omkring under ytan men kommer de att nappa på ditt bete?

Är det en dag då du inte känner för att gå ut och fisk kan vi säga att du ska prova och fiska på denna video slot, det kändes som om vi vann hela tiden och påminde om oss om fiske semestrar och camping. Chansen finns att du kommer att bli underhållen i timmar!

Hur du spelar på denna casino online slot

Det är enkelt att spela på Reel’Em In när du öppnar upp spelet kommer du att få se en rolig tecknad grafik och du kommer att skratta åt samt att ljudet är upplyftande och komiskt. Du kommer att kunna höra när du vinner då det klirrar till efter spelet och när du är nära att aktivera bonus spelet kan du höra att ljudet ändrar sig.

Spelet har fått sig 5 hjul och 60 vinstlinjer utav WMS och det gillar vi verkligen då det känna som om vi vann vid varje snurr. Handen på hjärtat aktiverade vi bonusspelet 5 gånger och vi van i alla fall över 1000kr per gång vilket inte är dåligt då vi spelade för 50kr per snurr. Symbolerna som du kommer att se i denna slot är mask på krok, olika sorters fiskar, fiskespö och andra fiske symboler.

Vad kan du vinna på Reel’Em In slot?

Du har en chans att vinna mycket med pengar när du spelar på Reel’Em In för här har de lagt till bra med vinster även om du spelar på ett lågt belopp oc ska vi vara ärliga kändes det som om vi vann mer pengar när vi gjorde det.

Du kommer inte att kunna hitta några free spinns i detta spel men det gjorde oss ingenting och vi märkte inte att de inte fanns några. Wild symbolen kommer att ersätta en annan standard symbol för att du ska kunna få en vinande linje.

Bonusspelet kommer att aktiveras när du få en krok som ser ut som en grön fisk du behöver få tre eller flera utav denna. Du kommer sedan att få välja en av fiskarna och här kan du få mellan 2-4 kast. Du får bestämma vart du vill att se ska kasta och vi hoppas på att du får den största vinsten. Håller timmarna för er när ni spelar på denna roliga video slot.

Tyckte du om vad du läste? Här nere kan du läsa mer om de andra slottarna som finns

Menu